La Riera Home

L’estudi va dissenyar una llar familiar a Tiana, un petit municipi del Maresme situat a tan sols 12 km del centre de Barcelona. Ubicada en un edifici catalogat construït l’any 1899, és va respectar i realçar l’arquitectura interior original.

Parets de pedra i de maó originari, el terra hidràulic, volta catalana i bigues de fusta van quedar al descobert en els espais comuns per tal de retre un homenatge a la història de l’edifici i donar caràcter a les estances. Una paleta de materials naturals i sostenibles amb colors neutres i suaus que conviden les visites. S’utilitza mobiliari upcycled, una calaixera antiga com a moble de bany. S’integra mobiliari nou amb mobiliari adquirit en Mercantic de Sant Cugat o làmpades comprades a Wallapop. Un espai ideal per generar les experiències de vida que ens demanen els clients: serenor i hospitalitat.

Fotografies: Conxi Arcos