Qui som

Qui som

La Maria Comajuncosa és mare d’una nena, la Jana, és també Dissenyadora d’interiors i Directora Creativa titulada per l’Escola Deià de Barcelona. Diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida, en Comerç Exterior & e-Commerce per l’Institut de Comerç Internacional d’Irlanda i Postgraduada en Direcció de Centres d’Atenció al client i Experta en Fidelitat de Clients per la Universitat Complutense de Madrid. Després d’una carrera professional de més de 25 anys en diverses multinacionals decideix deixar de sobreviure per viure, fer un gir de 180º en la seva vida professional i seguir la seva passió des de l’infància: el Disseny d’Interiors.

Funda en l’any 2019 l’estudi de Disseny d’Interiors, Renovació d’espais i Eco-disseny Maria Comajuncosa Estudi.

Col·legiada 1466 pel Col·legi de dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya

Com ho fem

Per la Maria Comajuncosa el disseny d’interiors no té només un aspecte visual, creu fermament que en el procés de creació intervenen aspectes com: les necessitats del client, el coneixement tècnic de la creadora, els seus records, les experiències i les seves connexions, però, sobretot, la intuïció. Es tracta d’una habilitat que la Maria Comajuncosa posa en pràctica per tal de crear tenint sempre al client en el centre. La intuïció en el procés creatiu es posa al servei de les persones, per tal de millorar els seus espais i generar experiències positives. L’objectiu màxim, és doncs, millorar com viu i es relaciona la humanitat.

Creu fermament que els seus dissenys son escenaris perquè es desenvolupi la vida en el seu sentit més potent i ampli. Generant un impacte positiu emocional en les persones i ambiental en el planeta. El disseny és doncs per la Maria, generar escenaris per a la vida.

Missió, visió i valors

Representació Virtual 3D – Habitatge entre mitgeres Oh!Live

Dissenyem espais sostenibles per millorar la vida de les persones

Es tracta dels somnis dels nostres clients: ja sigui independitzar-se, formar una família, tenir una segona joventut o gaudir d’un ben merescut retir, obrir un nou establiment o actualitzar el seu negoci actual.

El nostre equip acompanya als nostres clients per fer-ho possible. Els escoltem, entenem les seves necessitats estètiques i funcionals, concretem el seu pressupost i ens adaptem i, amb tota això, conceptualitzem i dissenyem el projecte amb la ferma convicció que només el «cel és el límit». Volem portar el disseny a totes les llars, a tots els negocis, a tots els espais generadors d’experiències, indiferentment del pressupost, nosaltres ho fem! Tots i totes tenim el dret a viure en un espai amb valor estètic, funcional i sostenible que ens generi unes emocions i experiències positives úniques.

L’espai on vivim i treballem, la seva forma, estat, materials, colors, llum i decoració, té un enorme poder sobre el nostre estat d’ànim. L’espai on desenvolupem la nostra vida és un generador de sensacions a través de tots els sentits, ens pot ajudar o no a viure plenament. Els nostres habitatges, els nostres negocis, haurien de ser espais cuidats, sinònims de confort i harmonia, espais que parlen de nosaltres, una materialització de l’amor que ens tenim a nosaltres mateixos i mateixes. Uns espais que criden ben fort que ens mereixem viure en unes certes condicions on la vida es desenvolupa positivament i plenament amb un gran respecte pel medi ambient i el planeta on vivim.

Des dels valors de la humilitat, el treball dur, la creativitat aplicada a la funció, la passió i posar el client en el centre del projecte, la nostra missió és dissenyar espais sostenibles per millorar la vida de les persones, adaptant-nos i focalitzant nos en el client i el seu objectiu, tot això és per al nostre equip, un somni fet realitat. Seguim la nostra passió per què creiem que ens porta al nostre propòsit, que no és un altre que el de millorar la vida de les persones millorant els espais on viuen, gaudeixen i treballen.

Volem que la teva casa o el teu negoci es converteixi en el teu lloc preferit o el lloc preferit dels teus clients, que reflecteixi qui ets, la teva personalitat i que t’estimes. Un espai personal i únic que et proporcioni el benestar més gran possible, també als teus éssers estimats o als teus clients. Un espai que t’aculli i t’embolcalli perquè els teus somnis es materialitzin fent-se realitat. 

La nostra visió: fer accessible el disseny d’interiors sostenible a totes les persones per millorar la seva qualitat de vida.